Uw website

Meestal is het eerste, wat een klant van uw bedrijf ziet uw website. de eerste indruk is heel belangrijk voor uw bedrijf. daarom is een mooie en goedwerkende website een vereiste. De uitstraling van uw website kunnen klanten aantrekken of weg jagen. 

Wij bij helix design helpen u graag een mooie en moderne website te maken die past bij uw bedrijf. klanten kunnen u met uw website makkelijk vinden en contact met u opnemen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem gerust met ons contact op.

Basis website
299,- euro

Alles wat je nodig hebt om te beginnen. elk bedrijf heeft een website nodig, met dit pakket heeft u een persoonlijke website waar uw klanten u gemakkelijk op kunnen vinden.

webshop
299,- euro

Wilt u uw product online verkopen? wij helpen u met het maken en onderhouden van uw online winkel, wij leren u om te gaan met uw webshop en uw producten te verkopen.

persoonlijke website
299,- euro

Wilt u een persoonlijke website waar alles op staat wat u nodig hebt? wij maken voor u een website de aangepast is op uw wensen en benodigdheden.

hosting 2

Web hosting

Naast het maken van uw website kunnen wij ook uw hosting verzorgen. wij zorgen der voor dat uw website ten alle tijden online is. hosting is 35 euro per jaar. als uw vragen heeft neem gerust contact met ons op.

Maak een afspraak

wilt u meer weten maak dan een afspraak met ons wij helpen u graag verder.

Bekijk al onze projecten