Ontwerp

Iedere media uiting heeft een ontwerp nodig, de beste ontwerpen zorgen er voor dat uw klanten geïnteresseerd raken. Zorg er voor dat uw media uitingen ook dit effent hebben op uw klanten. Wij bij helix design helpen u hier graag me verder.

Heeft u nog geen huisstijl of logo ? Bekijk dan één van onze pakketten. Deze helpt u verder op weg om uw bedrijf een professionele uitstraling te geven.

Wilt u een media uiting door ons laten ontwerpen neem dan gerust contact met ons op. Wij communiceren graag met u verder over uw ideeën en wensen.

Complete huisstijl
550,- euro

Alles wat u nodig hebt om een bedrijf te beginnen. Wij maken voor u een passende huisstijl die ontworpen is om uw klanten te trekken en het verhaal van uw bedrijf te vertellen. Ook krijgt u hier 3 media uitingen naar keuze bij. Deze media uitingen zijn ontworpen om bij uw bedrijf te passen. Met dit pakket kunt u gelijk aan de slag.

bassis huisstijle
299,- euro

Met dit pakket krijgt u een persoonlijk ontworpen huisstijl die past bij uw bedrijf. Hierbij krijgt u allen een ontworpen visite kaartje. U kunt later andere media uitingen aanvragen

Persoonlijk logo
99,- euro

Met dit pakket word een persoonlijk logo voor u ontworpen, die past bij uw bedrijf. Uiteraard kunt u uw huisstijl nog verder uitbreiden naar wens.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten of wilt u kennis met ons maken neem contact met ons op. Wij hopen snel van u te horen. 

Bekijk al onze projecten